zondag 15 februari 2015

Spam Je Blog #3


Nieuwe maand dus nieuwe kansen om te spammen!
Het is inmiddels weer halverwege Februari ,
dus het is weer tijd om te spammen.
Dus spam je Blog , YouTube , Instagram etc.

10 opmerkingen:

 1. Super leuk dat we mogen spammen op je blog! Ik ben pas een maandje begonnen met bloggen: www.meluny.nl

  Hopelijk vindt je het interessant en leuk om te lezen

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op bymarlayne.nl. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik ben Annebelle en ik blog om de dag op liefsannebelle.wordpress.com over eten, reizen, lifestyle en entertainment. Ook heel veel over mijn leven als uitwisselingstudent in Lund, Zweden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Kirsty en ik blog dagelijks op http://www.beautiliciousworld.nl over beauty, fashion, food en lifestyle, met de nadruk op beauty. Behalve artikelen maak ik ook twee keer per week een video voor op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! :)
  Psst.. Er loopt momenteel een hele leuke winactie op mijn blog waarbij je een PureGloss lipgloss van Jane Iredale kunt winnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi there, mijn naam is Mariëlle en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Elke dag komt er een nieuw artikel online over beauty en fashion, soms plaats ik ook shoplogs, tutorials en persoonlijke artikelen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op allerlei social media, de buttons vind je rechts op mijn blog! :) Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief dat we mogen spammen...
  Mijn naam is Saskia en mijn blog is www.mywickedweirdlife.com Ik blog vooral over beauty en lifestyle, zoek goede dupes voor highend producten die populair zijn. ik maak filmpjes (shoplogs, unboxings etc) ik test producten uit en ook steeds meer kijk ik naar de ingrediënten van producten en zoek ik naar mooie natuurlijke varianten. en ga zo maar door... neem een kijkje op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lief dat we mogen spammen! Mijn instagram is: hetbeautyarchief. Daar post ik van alles :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat we mogen spammen! Ik blog al 4j zowat dagelijks op mijn beautyblog www.misslanghaar.be. Ik heb een passie voor nail art dus kun je regelmatig een turorial verwachten en verder natuurlijk reviews en af en toe een persoonlijk artikel. Hopelijk tot snel op mijn blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om weer te mogen spammen! Haha k reageer beetje later... Maar ik ben Joor en ik blog vooral over Fashion maar ook over lifestyle , persoonlijke artikelen , beauty...
  http://joorloveswriting.wordpress.com

  Je kan me Facebook pagina ook liken daar zet ik ook nieuwe artikelen neer en wat extra dingetjes!
  https://www.facebook.com/Joorloveswrit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kom ook eventjes spammen!:D Mijn naam is Jinn (21 jaar) en ik ben nu precies 3 weken aan het bloggen, over lifestyle, shoppen, movies etcetc! Veel over Japan nu ik daar woon, maar ben ook van plan om over genoeg andere dingen te bloggen !^^ http://beaujinfulday.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter laten en ik lees ze altijd met veel plezier.
Liefs Xx