woensdag 2 juli 2014

Spam je blog en social mediaHet is weer tijd voor jullie om even lekker te spammen.
Dit keer mag je alles spammen wat je wil.
Je blog , je Twitter , je instagram en ga zo maar door.
 Dus spam er maar op los!

8 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om te spammen! Mijn naam is Saskia van www.mywickedweirdlife.com een Beautyblog met een vleugje lifestyle, ik blog over van alles wat ik leuk vind. fashion, food,beauty, films, series, muziek, nog meer beauty waar ik battle met producten, waar ik uitzoek waarom een hype een hype is, waar ik nieuwe merken ontdek en daar dan producten van laat zien, waar ik filmpjes maak zoals shoplogs en unboxings en noem het maar op! kom gezellig even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blog spammen is altijd leuk! Mijn naam is Jet en dagelijks kan je een artikel vinden op mijn blog: www.shotonatoplocation.blogspot.nl over mode, beauty en persoonlijke artikelen. Als je benieuwd bent kom een kijkje nemen!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay, legaal spammen vind ik altijd leuk! Ik ben Meike en ik blog op www.lifetides.nl, mijn eigen 'stukje' internet. Ik plaats er artikelen over alles wat mij boeit; van beauty tot gezondheid en van fashion tot reizen. Ik vind het heerlijk om soms alles even van me af te typen en daardoor is mijn blog heel persoonlijk. Ik geef altijd mijn eerlijke en eigen mening over (beauty)producten of instanties. Naast mijn blog plaats ik ook allerlei filmpjes op Youtube, wat ik ook erg leuk vind om te doen. Daarnaast krijg je een goed beeld van mijn leven door middel van wekelijkse foto's en updates.

  Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe, beginnende bloggers te ontdekken en hopelijk vinden jullie dat net zo leuk als ik. Tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Op met mijn net nieuwe domein, www.hetbeautyarchief.nl, blog ik voornamelijk over beauty. Ik deel tips, tricks, looks en tutorials. Ook blog ik over fashion, gezondheid en persoonlijke onderwerpen! Een hele gevarieerde blog waar ik eerlijk mijn mening deel over verschillende dingen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Laat ik ook eens meedoen: je vind mijn blog op DeHeldin.nl, de naam klinkt stoerder dan ik ben maar ik ben mijn eigen held dus de naam is legitiem. Het is een persoonlijk blog dat ik begonnen ben na mijn scheiding. Ik liep toen volledig vast en hoewel ik al 14 jaar blogte kreeg ik er geen letter meer uit. Toen begon ik deze als uitdaging want jezelf een beetje ongemak opleggen kan geen kwaad. Ik blog over mijzelf en een nieuwe weg vinden na veel grote veranderingen, over mijn gezin, body positivity en dat waar ik zin in heb op dat moment. Wees welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeeej! Ik hoef aan jou niets meer te vertellen over mij haha, maar voor andere meiden: ik blog op www.gekopmakeup.nl en mijn artikelen gaan over beauty (duh!), fashion, DIY en nog veel meer. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, laat je een reactie achter :)? Liefs Mariƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn blog ken je al, maar anderen misschien nog niet! leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is invisiblecreations.nl en daar blog ik over mode (outfits, inspiratie, wishlists, DIY & nog meer!) en af en toe wat interieur en persoonlijk. Neem gerust een kijkje en laat een reactie achter! Liefs Idwerd

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog www.floorflawless.com geeft een kijkje in mijn leven als emo scene / metalgirl door middel van beauty, fashion, lifestyle, fotografie en persoonlijke verhalen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als jullie een berichtje achter laten en ik lees ze altijd met veel plezier.
Liefs Xx